ГоловнаПолітика

Янукович заявив, що в Україні є політичні екстремісти

Заклики Євромайдану нагадали президентові уроки давньої історії

Янукович заявив, що в Україні є політичні екстремісти
Фото: LB.ua

Президент Віктор Янукович вважає неприйнятним розпалювання в Україні екстремістських проявів, які, на його думку, є в Україні.

"(Необхідно) сказати "ні" екстремізму, радикалізму, розпалюванню ворожнечі в суспільстві, в основу якої покладена політична боротьба за владу", - сказав він під час зустрічі з учасниками міжнародного круглого столу "Демократичний процес і загроза радикалізму в Україні", що сьогодні відбувся в Києві, повідомляє прес-служба президента.

Говорячи про останні події в Україні, глава держави заявив про наявність таких проявів.

"Якби якийсь період часу тому хтось про це сказав, ми б не повірили. На жаль, це у нас відбувається. Вандалізм, який ми бачимо під час захоплення державних установ, і заклики, які звучать, нагадують уроки тієї старої, давньої історії. Нам би не хотілося, щоб, не дай Боже, це колись ще повторилося", - наголосив Янукович.

Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада проголосувала за законопроект №3879, внесений депутатами від Партії регіонів Вадимом Колесніченком і Володимиром Олійником, яким, зокрема, вводиться кримінальна відповідальність за екстремістську діяльність. Однак 28 січня нардепи скасували цей закон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram