ГоловнаПолітика

Янукович засудив популістів з екстремістами

Водночас Президент упевнений в гуманності українців.

Янукович засудив популістів з екстремістами
Фото: president.gov.ua

Президент Віктор Янукович стурбований поширенням популізму та екстремізму в політиці.

Про це він сказав під час зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

"Світова громадськість знову переживає непрості часи в економіці. Чергова, небачена за масштабами депресія, все більш гострих форм набуває глобальна конкуренція за ресурси й сфери впливу в політиці, стають сильнішими популізм і екстремізм. Тому так важливо сьогодні ... зробити правильні висновки з уроків минулого", - сказав Президент.

Янукович підкреслив, що український народ має трагічний, але неоціненний досвід, пов'язаний, зокрема, з подіями Другої світової війни, який необхідно пам'ятати і використовувати.

"Трагічна історія 20 століття ще раз підкреслила, що війни ропочинаються не з воєнних дій, а з ненависті та нетерпимості", - сказав він.

Янукович зазначив, що незважаючи на всі трагічні події українському суспільству вдалося зберегти гуманістичний світогляд, що також стало одним з чинників його успішного розвитку.

Нагадаємо, опівдні 27 квітня в громадських місцях у центрі Дніпропетровська з невеликими проміжками часу сталися 4 вибухи невідомих пристроїв, внаслідок чого постраждали близько 30 людей.

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що вибухи вигідні тим силам, які зацікавлені у дестабілізації ситуації в країні й діють за принципом "чим гірше, тим краще".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram