ГоловнаПолітика

Ужгородська міськрада створила Народну раду

Члени організації вимагатимуть повного перезавантаження влади

Ужгородська міськрада створила Народну раду
Фото: byut.com.ua

Сьогодні на сесії Ужгородської міської ради було оголошено про створення тимчасового представницького органу Народна рада.

Як повідомили в Закарпатській обласній організації партії УДАР, до її складу увійшли 11 громадських активістів Майдану і 11 міських депутатів.

Як наголошують у повідомленні, мета цього об'єднання - забезпечити повне перезавантаження влади на всіх рівнях.

"Народна рада повинна забезпечити створення загонів самооборони, захищаючи мирних людей від провокаторів і тітушків. Цей орган повинен бути готовий до позачергових президентських і парламентських виборів, а також рад усіх рівнів. Для цього слід сформувати і проконтролювати дільничні й окружні виборчі комісії", - повідомив член Народної ради Денис Ман.

"Опозиційні депутати міськради об'єдналися для співпраці з громадськістю в досягненні спільної мети - повалення режиму Януковича", - додав депутат від УДАРу Ростислав Буланов.

Також під час сесії ухвалено звернення до президента, в якому міські депутати просять ужити всіх заходів для збереження принципів демократії і недопущення введення в країні надзвичайного стану.

Нагадаємо, народні раді створено в кількох регіонах України. Зокрема, ці владні органи з'явилися у Вінницькій, Волинській, Львівській, Тернопільській областях, Києві та інших містах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram