ГоловнаПолітика

Янукович-молодший побоюється провокацій проти сім'ї

Син Президента запевняє, що в політику пішов винятко з патріотичних спонукань.

Янукович-молодший побоюється провокацій проти сім'ї
Фото: Макс Левин

Син Президента, нардеп від Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що проти його і його близьких готується серія провокацій.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Із наближенням виборів вражає, якими брудними методами користуються і політичні утворення, і окремі так звані політики. Мені відомо, що найближчим часом у ЗМІ можлива поява серії провокацій проти мене і моїх близьких. Окрім заздалегідь спланованої неправдивої інформації, я часто чую про те, що нібито мої помічники, а також якісь бізнесмени або деякі чиновники прикривають свої нечистоплотні оборудки моїм прізвищем або іменами близьких мені людей. Я не маю морального права давати кому-небудь такі повноваження. А отже, це - відвертий обман", - заявив він.

Миритися із цим Янукович-молодший не має наміру. "Хочу ще раз усім нагадати про те, що коли я прийшов у політику, був дуже непростий час і не йшлося про якийсь заробіток чи лобіювання чиїхось інтересів. Тобто мої мотивації із самого початку й донині - винятково патріотичні", - зазначив він.

Він також попросив повідомляти його про випадки використання його імені. "Коли моїм іменем намагаються прикривати якісь незаконні схеми, прошу звертатися в силові структури і повідомляти, не соромлячись, про це мене. Реакція буде негайною", - сказав він.

Нагадаємо, раніше президент

Freedom House Девід Кремер розкритикував "фаміліїзацію" в Україні. Під цим терміном він мав на увазі те, що до корупції в Україні причетні члени сім'ї Президента країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram