ГоловнаПолітика

ПР: пенсії і зарплати підвищують заради Януковича

Підвищення здійснюються для того, щоб населення підтримало на президентських виборах Януковича.

ПР: пенсії і зарплати підвищують заради Януковича
Фото: qirimtatar.org

За словами народного депутата від фракції Партії регіонів Олександра Стояна, підвищення соціальних стандартів в Україні продовжиться і 2013 року.

Про це голова підкомітету з питань соціального захисту та соціальних гарантій, рівня життя і повернення заощаджень населенню Олександр Стоян заявив в ефірі Українського радіо, пише gazeta.ua

Зокрема на питання ведучого, чи буде продовження підвищення соцстандартів наступного року, політик відповів: "Безумовно, буде".

Він також сказав, що таке підвищення здійснюється для того, щоб населення підтримало на президентських виборах Віктора Януковича.

"Я вам скажу: попереду 2015 рік - вибори президента України. Безумовно, (підвищення соцстандартів буде відбуватися) для того, щоб люди знову підтримали лідера нашої політичної сили, ми будемо все робити, щоб хоча б до 2015 року виконати повністю ту програму, яку ми обіцяли як Партія регіонів і наш тодішній кандидат у президенти Віктор Федорович Янукович", - зазначив Стоян.

Як відомо, в Україні з 1 жовтня мінімальна зарабітна плата у місячному розмірі збільшилася на 16 грн і становить 1118 грн.

Крім того, мінімальна зарплата з 1 грудня 2012 року становитиме 1134 грн, а розмір погодинної оплати праці з 1 жовтня - 6,7 грн, з 1 грудня - 6,8 грн.

Раніше повідомляли, що Партія регіонів має намір виграти президентські вибори 2015 року, щоб у Президента Віктора Януковича було більше часу для зміни країни на краще.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram