ГоловнаПолітика

Добкін: обливання зеленкою є способом підвищення власного рейтингу

Губернатор впевнений, що Кірш облив себе сам.

Добкін: обливання зеленкою є способом підвищення власного рейтингу

Губернатор Харківщини Михайло Добкін вважає, що кандидат у народні депутати України Олександр Кірш міг облитися зеленкою сам для підвищення свого рейтингу.

Про це він заявив на позачерговій сесії Харківської облради.

"Зараз обливання зеленкою є способом підвищення власного рейтингу. Власенкові це сподобалося, тепер може сподобатися і одному з ваших кандидатів", - заявив він, звертаючись у сесійній залі до представників фракції "Батьківщина", повідомляют "Коментарі".

Добкін також вважає, що рейтинг Кірша на сьогодні невеликий.

"Сьогодні його рейтинг 3%. Кому він заважає?, - сказав губернатор - Хоча, думаю, після вчорашнього зросте на 1%".

Як відомо, кандидата в народні депутати України Олександра Кірша облили зеленкою вчора під час зустрічі з виборцями. Зараз він перебуває в офтальмологічній лікарні з опіком ока.

Нагадаємо, напередодні, голова Харківської обладміністрації Михайло Добкін запевнив, що в Харківській області та в цілому в Україні, робиться все необхідне для забезпечення чесних і прозорих виборів.

"Кампанія проходить дуже спокійно, виважено і витримано, на диво дуже мало чорного піару. Це вже добре, тому що люди можуть спокійно, без стресових ситуацій зупинити свій вибір на тих політиках і політичних силах, які їм найбільше підходять", - вважає Добкін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram