ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Іще одна партія вирішила поборотися за депутатські мандати

Відбувся з'їзд політичного об'єднання "Рідна Вітчизна".

Іще одна партія вирішила поборотися за депутатські мандати
Фото: ukranews.com

4 серпня відбувся з'їзд політичного об'єднання "Рідна Вітчизна", на якому було затверджено список кандидатів у народні депутати і передвиборну програму. Партію було створено два роки тому, вона вперше братиме участь у парламентських виборах.

Список очолив лідер політичного об'єднання, президент Всеукраїнського благодійного фонду "Україна - свята родина", підприємець Іван Матієшин.

За словами лідера "Рідної Вітчизни", участь цієї політичної сили у виборах - не примха, а відповідь на ті виклики, які стоять перед Україною. "І нинішня влада, і ті, хто називає себе опозицією, вже неодноразово показали свою нездатність ефективно управляти країною. Ми йдемо в політику, тому що українська опозиція займається лише нескінченним пошуком винуватих і змаганням у красномовстві та словоблудстві. А влада дуже швидко перетворюється на засіб обслуговування декількох олігархічних кланів", - сказав Іван Матієшин, виступаючи на з'їзді.

Він також зазначив, що реальна ситуація в Україні різко суперечить розповідям влади про "поліпшення життя людей". Ключовими положеннями передвиборної програми партії є самодостатність України як держави і добросусідство, гідне життя для кожної людини і затвердження соціально-ринкової економічної системи.

Іван Матієшин - голова політичного об'єднання "Рідна Вітчизна", президент Всеукраїнського благодійного фонду "Україна - свята родина", генеральний директор нафтової компанії "КНГ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram