ГоловнаПолітика

Гриценко розповів про невдалі переговори з Кличком

Лідер "Громадянської позиції" обіцяє не балотуватися в мажоритарці.

Гриценко розповів про невдалі переговори з Кличком
Фото: http://dokument.pp.ua

Переговори між партією Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" і партією "УДАР" Віталія Кличка закінчилися невдачею через політичні амбіції останнього.

Про це Гриценко заявив в ефірі "5 каналу".

"Переговори з Кличком дійсно закінчилися невдачею, і це не наша проблема. Очевидно, що у Віталія вже така зірочка загорілася, він бачить себе Президентом і думає, що він уже впіймав Бога за бороду", - заявив Гриценко.

Лідер "Громадянської позиції" запевнив, що партію "Громадянська позиція" в Об'єднаній опозиції не будуть використовувати для критики політичної сили Віталія Кличка.

Гриценко пояснив, що самостійно не балотується до Верховної Ради в мажоритарному окрузі, тому що він є лідером партії і це, з його боку, означало б, що він не вірить у свою політичну силу.

"Я із самого початку говорив, що не пішов би як голова партії в Голосіївському окрузі, де живу, де і мене рейтинг високий. Якби не був головою партії, тоді можна було б. А якщо голова партії ховається в округ - це сигнал для партії, що все, лідер не вірить", - зазначив очільник політсили.

Нагадаємо, 20 червня партія "Громадянська позиція" долучилася до Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram