ГоловнаЕкономікаДержава

Кабмін звільнив гендиректора Концерну радіозв'язку і телебачення

Тимчасовим керівником КРРТ став технічний директор Мікрюков.

Кабмін звільнив гендиректора Концерну радіозв'язку і телебачення
Петр Семерей
Фото: volyn24.com

Кабінет Міністрів звільнив Петра Семерея з посади генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ).

Про це йдеться в розпорядженні уряду №1051 від 27 грудня.

Петра Семерея звільнено у зв'язку із закінченням терміну дії контракту, підписаного наприкінці 2017 року.

Розпорядженням №1052-р від 27 грудня Кабмін призначив тимчасово виконувачем обов'язків гендиректора Концерну РРТ терміном на один місяць технічного директора підприємства Сергія Мікрюкова.

КРРТ - державний оператор телерадіомовлення, радіорелейного і супутникового зв'язку. Замовниками послуг Концерну РРТ є Національні теле- і радіокомпанії України, регіональні обласні телерадіокомпанії, незалежні комерційні телерадіокомпанії і підприємства зв'язку.

Нагадаємо, до 21 січня 2013 року посаду гендиректора КРРТ займав Вадим Самсоненко. Після нього понад рік концерном керував Костянтин Захаренко у статусі виконувача обов'язків. У жовтні 2017 року Національне антикорупційне бюро повідомило йому про підозру в розтраті близько 1 млн грн і службовій підробці. Потім підприємство очолював Олександр Півнюк.

З 30 липня 2015 року до 11 жовтня 2016 року гендиректором Концерну РРТ був Володимир Іщук. Коли він пішов на пенсію, Кабмін призначив т.в.о. гендиректора Олександра Богданова.

26 грудня 2017 року КРРТ очолив Семерей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram