ГоловнаЕкономікаБізнес

МАУ піднімає плату за роздруківку посадкових талонів

Збір за роздрук талона в аеропорту подорожчає до 15 євро.

МАУ піднімає плату за роздруківку посадкових талонів
Фото: EPA/UPG

З 15 червня авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" збільшує суму збору за роздрук посадкового талона в аеропорту до 15 євро. Про це повідомив профільний ресурс avianews.com.

"МАУ повідомила про підвищення з 15 червня розміру збору за роздрукування посадкового талона в аеропорту з 10 до 15 євро. Також авіакомпанія повідомила про майбутнє застосування цього збору на далекомагістральні маршрути в межах уніфікації процедури реєстрації на рейс. Відбудеться це з 1 серпня", - сказано в повідомленні.

Уникнути оплати нового збору зможуть пасажири, які пройдуть онлайн-реєстрацію на рейс і роздрукують посадковий талон або збережуть його на мобільному пристрої для показу з екрана гаджета.

Мандрівники, які прибули в аеропорт "Бориспіль" заздалегідь, можуть зареєструватися на рейс безкоштовно через кіоски самостійної реєстрації. Зробити це можна щонайпізніше за 2 години до вильоту. Пасажири, які пройшли онлайн-реєстрацію, можуть роздрукувати талон у кіосках безкоштовно.

Нагадаємо, вперше плату за роздруківку посадкового талона в аеропорту МАУ ввела з 1 липня 2017 року для рейсів Київ - Рига і Рига - Київ. Початковий розмір нового збору становив 20 євро. З 1 жовтня 2017 року збір зменшили з 20 до 10 євро для всіх внутрішніх рейсів, а також міжнародних рейсів середньої дальності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram