ГоловнаЕкономікаДержава

Турецька компанія завершить ремонт траси Київ-Одеса, - Омелян

Міністр висловив сподівання, що роботи завершать наступного року.

Турецька компанія завершить ремонт траси Київ-Одеса, - Омелян
Фото: Владислав Мусиенко

Турецька компанія Onur завершить роботи з реконструкції ділянки траси Київ-Одеса від Києва до Білої Церкви замість компанії "Альтком".

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає "Інтерфакс-Україна".

"Вони обіцяли до кінця року, обіцяли багато разів і багатьом. У мене луснув терпець, у МФО - також. У результаті вони переуступили частину контракту турецькій Onur, яка завершує роботи", - сказав він.

Міністр також висловив сподівання, що роботи завершать наступного року.

"У якості відразу видно різницю. Там, де працює турецька компанія, - абсолютно нормальна європейська якість, там, де працює "Альтком", у нас є питання. Я відверто незадоволений, хоч і розумію складності для самої компанії, але набридло слухати третій рік поспіль про проблеми", - додав Омелян.

Нагадаємо, у 2013 році донецька компанія "Дорожнє будівництво "Альтком" виграла тендер на ремонт траси Київ-Одеса. У березні 2017 року повідомляли, що "Альтком" мав завершити ремонт траси Київ - Одеса до кінця 2017 року. До цього, в серпні 2016 року, голова Мінінфраструктури дав "Альткому" "останній шанс" на ремонт дороги Миколаїв - Дніпро.

ФПГ "Альтком" об'єднує низку підприємств, що займаються видобутком, виготовленням і переробкою будівельної сировини і матеріалів, а також виконує роботи з проектування, промислового і цивільного будівництва і будівництва автодоріг будь-якої категорії. Засновниками і власниками ФПГ "Альтком" є Олександр Тисленко і Сергій Павлічев.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram