ГоловнаЕкономікаБізнес

"Нафтогаз" витратить 26 млн грн на антикорупційні розслідування

Підрядник повинен допомогти компанії подолати корупцію.

"Нафтогаз" витратить 26 млн грн на антикорупційні розслідування
Фото: UA Energy

НАК "Нафтогаз України" оголосив відкриті торги на закупівлю послуг із проведення незалежних фінансових і антикорупційних розслідувань.

Про це повідомляють на сайті компанії.

Послуги, які повинні бути надані підрядником до 31 грудня 2018 року, включатимуть розслідування підозрілих операцій; фальсифікації фінансової звітності; порушень нормативно-правової бази; хабарництва та корупції; неналежних бізнес-відносин; незаконного привласнення активів; конфлікту інтересів.

Очікувана вартість закупівлі послуг становить до 26 млн грн. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - до 11:00 14 серпня 2017 року.

Серед вимог до потенційних учасників тендера - наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, наявність документально підтвердженого досвіду проведення фінансових і антикорупційних розслідувань, у т. ч. на території ЄС або США і на території України. Крім того, учасник повинен підтвердити наявність належним чином обладнаного офісу/офісів на території країн ЄС, один з яких повинен бути розташований на території Великобританії.

Нагадаємо, "Нафтогаз" виплатив 15,7 млрд грн дивідендів і податку на прибуток за 2016 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram