ГоловнаЕкономікаБізнес

"НІБУЛОН" визнано переможцем рейтингу репутації та фінансової надійності Новости компаний

"НІБУЛОН" визнано переможцем рейтингу репутації та фінансової надійності

До рейтингу, опублікованого у травневому номері журналу Landlord, увійшли 25 українських аграрних та харчових компаній.

Переможця рейтингу журі, до якого увійшли банки, інвестиційні компанії, аудитори, юристи, комунікаційні агентства, визначало за критеріями: бренд, довіра фінансових інститутів, авторитет власника, присутність у медіа, надійність ділового партнера, якість програм соціальної відповідальності. Транснаціональні компанії, а також ті компанії, що переживають певні фінансові труднощі, до рейтингу не включалися.

Як зазначають організатори рейтингу, високу репутацію, а відповідно перемогу компанії «НІБУЛОН» забезпечили активні інвестиції у відродження суднобудівництва, будівництво власного флоту і розвиток річного судноплавства, а також отриманий кредит від Європейського інвестиційного банку наприкінці минулого року. Крім того, за даними агентства NOKs fishes, «НІБУЛОН» – лідер за кількістю позитивних згадувань у ЗМІ за останній рік. Експерти також вказують на великий авторитет власника компанії – Олексія Вадатурського.

На ділову репутацію компанії також позитивно впливає співпраця з міжнародними організаціями та довіра провідних міжнародних фінансових інститутів. За словами директора Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевкі Аджунера, «НІБУЛОН» завжди виконував та виконує свої зобов’язання, це один з найнадійніших клієнтів банку.

Автори рейтингу вказують, що високій репутації компанії не заподіяли шкоди навіть анонімні інформаційні атаки навесні 2017 року. Ці публікації були  неодноразово спростовані не лише самою компанією «НІБУЛОН», а також Українською зерновою асоціацією та Європейським банком реконструкції та розвитку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram