ГоловнаЕкономікаБізнес

Samsung Galaxy Note 5 доступний для попереднього замовлення в Україні Новости компаний

Компанія «Samsung Electronics Україна» оголошує, що флагманська модель Samsung Galaxy Note 5 доступна для попереднього замовлення в Україні з 9 по 28 жовтня 2015 року.

Зробіть попереднє замовлення Samsung Galaxy Note 5 з 9 по 28 жовтня 2015 року - і отримаєте в подарунок портативний акумулятор для швидкої зарядки.

* Отримати подарунок в разі придбання нового смартфона можна в роздрібних мережах і фірмових магазинах Samsung з дня старту продажів в Україні - 30 жовтня 2015 року.

Для замовлення доступні моделі в золотистому і чорному кольорі з об'ємом внутрішньої пам'яті 32 ГБ. Рекомендована роздрібна ціна - 19999,00 грн.

*Під подарунком слід розуміти можливість придбання за 1 грн.

Про смартфон Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 об'єднав незабутній дизайн і високу продуктивність: найбільш технологічний екран, камера преміум-класу для фотографій і відео найкращої якості, швидка бездротова і дротова зарядка та неймовірно потужний процесор. Оперативна пам'ять, обсяг якої збільшено до 4 ГБ, дозволяє користувачам насолоджуватися комфортною роботою в режимі багатозадачності, відстежувати всі повідомлення, швидше оновлювати пости в соціальних мережах і насолоджуватися іграми з найсучаснішою графікою, не стикаючись з ускладненнями в роботі.

Оновлене перо S Pen швидке і зручне: поміщається в руці і дозволяє ще легше вводити інформацію. Завдяки унікальному механізму натискання S Pen можна швидко записувати свої ідеї чи потрібну інформацію без розблокування екрана. Air Command, набір із шести функцій, три з яких можуть встановити користувачі, дозволяє легше і швидше виконувати різні завдання: значок Air Command розміщено на екрані для миттєвого доступу до будь-якого S Pen інструмента. Також користувачі можуть коментувати PDF-файли, а з функцією Scroll capture - захоплювати довгі веб-статті або великі зображення.

Samsung Galaxy Note 5 відрізняється своїми мультимедійними можливостями завдяки кращому 5,7-дюймовому Super AMOLED дисплею з розподільною здатністю Quad HD, який робить зображення неймовірно чітким і контрастним.

Samsung Galaxy Note 5 оснащено удосконаленою камерою, яка завантажується за допомогою подвійного кліка кнопки Home менш ніж за секунду * - Quick Launch, функцією автоматичності зйомки HDR у реальному часі, оптичною стабілізацією і абсолютно новими фільтрами. Обидві камери - фронтальна і тильна - обладнані системою оптичної стабілізації, яка забезпечує відмінне відео рухомих об'єктів. Режим відеоколажу дозволяє користувачам легко записувати і редагувати короткі відео з різними рамками і ефектами. Samsung Galaxy Note 5 оснащено 4K (UHD) відео і функцією онлайн-трансляції (Live Broadcast), яка дає можливість миттєво транслювати Full HD відео просто з телефону і для одного контакту, і для групи, або публічно на YouTube. Усі, хто отримає посилання на трансляцію в YouTube з Samsung Galaxy Note 5, зможуть насолоджуватися потоковим відео зі свого смартфона, планшета, комп'ютера або Smart TV з можливістю під'єднання до YouTube.

Samsung Galaxy Note 5 підтримує бездротову і дротову технологію підзарядки. Убудована бездротова технологія швидкої підзарядки сумісна практично з будь-якою доступною станцією зарядки. Смартфон заряджається приблизно за 90 хвилин за допомогою стандартного зарядного пристрою, а з останньою моделлю бездротової зарядки - приблизно за 120.

Безпеку даних Galaxy Note 5 забезпечують платформа Samsung KNOX Active Protection (вбудована в пристрій або поза комплектом) і My KNOX (програма з простим і швидким встановленням) для захисту персональних і робочих даних користувачів.

Усі необхідні деталі - на сайті www.samsungmobilepress.com або www.samsung.com/galaxy.

Характеристики Samsung Galaxy Note 5

**Усі функціональні можливості, особливості, технічні характеристики й інша інформація про продукт, представлена в цьому документі, включно (але не обмежуючись ними) з перевагами, дизайном, ціноутворенням, компонентами, продуктивністю, доступністю й інформацією про можливості продукту, може змінюватися без попереднього повідомлення.

Про компанію Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. втілює передові ідеї та впроваджує інноваційні технології, надихаючи людей і формуючи майбутнє споживчого ринку у світі телевізорів, смартфонів, переносних пристроїв, планшетів, камер, побутових приладів, принтерів, медичних пристроїв, мережевих систем, напівпровідників і світлодіодних рішень. Компанія є одним з лідерів у галузі розвитку інноваційної індустрії інтернет-речей (Internet of Things), зокрема завдяки реалізації концепції «Розумного будинку» (Smart Home) і «Цифрової охорони здоров'я» (Digital Health). У 84 країнах у Samsung працюють понад 319 тисяч осіб, а річний обсяг продажів становить 196 млрд дол. США. Щоб отримати докладну інформацію, відвідайте наш сайт www.samsung.com і наш офіційний блог global.samsungtomorrow.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram