ГоловнаЕкономікаБізнес

Авіакомпанію "ЮТейр Україна" продано туроператору Anex Tour

Перевізник змінить назву на Azur Air.

Авіакомпанію "ЮТейр Україна" продано туроператору Anex Tour
Фото: azurair.com

Туристичний оператор Anex Tour домовився з авіакомпанією "ЮТэйр" про викуп її української "дочки" "ЮТейр Україна". Про це повідомив українському Forbes співвласник Anex Tour Серхат Кочкар.

"ЮТейр Україна", яка раніше була одним із найбільших перевізників в Україні, останнім часом виконує тільки чартерні рейси. Парк авіакомпанії у зв'язку із цим скоротився з 12 літаків до трьох Boeing 737-800, що належать Anex Tour і були передані в оперування авіаперевізнику.

"Угода дасть можливість контролювати й управляти повною мірою всіма процесами цього бізнесу і надавати більш якісні послуги", - розповів Кочкар. Очікують, що продаж завершать до кінця року, після чого компанія змінить назву на Azur Air Україна.

Перевізник і далі буде виконувати тільки чартери - до Туреччини, Єгипту і в Іспанію. У планах перевізника на наступний рік також відкрити чартерні маршрути в Болгарію, Грецію та Італію.

Російська авіакомпанія Azur Air входить до туристичного холдингу Anex Tourism Group і обслуговує потреби туроператора Anex Tour. До кінця 2014 року компанія іменувалася "Катэкавиа".

Нагадаємо, що туроператору Pegas Touristik належить авіакомпанія "Авіалінії Харкова".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram