ГоловнаЕкономікаБізнес

Колекції стильних прикрас на світових ювелірних виставках. Компанія Swarovski в перших рядах

Спеціально для ювелірного дому створено колекцію прикрас Atelier Swarovski від дизайнера Захи Хадід.

Ювелірні прикраси із дорогоцінних металів завжди були популярними і в середовищі прекрасних модниць, і серед мужніх і сильних чоловіків. Але час не стоїть на місці: дизайнери постійно виходять за рамки стандартів, втілюючи в життя найоригінальніші ідеї.

Для виготовлення брендової біжутерії почали застосовувати дерев'яні трісочки, крила метеликів і смолу. Спеціально для ювелірного дому Swarovski було створена колекцію прикрас Atelier Swarovski від дизайнера Захи Хадід. Оригінальні вироби представили на серпневій ювелірній виставці «Від браслетів до лавок. Сучасне ювелірне мистецтво і дизайн» у приміщенні Художнього музею міста Атланта. Ніжний браслет, акуратний перстеник і підвіска Glace з органічної смоли і кристалів Swarovski вразили присутніх на виставці.

Майстри ювелірної справи часто використовують кристали Swarovski для створення оригінальних і стильних прикрас.

Наприклад, після закінчення 5-го сезону «Гри престолів» дизайнери виготовили низку прикрас за мотивами серіалу. Студія Daedra Jewelry випустила перстень і кулон у формі меча Неда Старка. У центрі кожного виробу із зістареного срібла помістили великий кристал Swarovski.

Для довідки: австрійська компанія Swarovski була заснована ще 1895 року Даніелем Сваровскі. Фірма спеціалізується на виробництві й обробці кришталю, а також випускає власну біжутерію.

Ювелірні вироби і брендова біжутерія Swarovski на Gold.ua

Купіть стильну прикраса з інкрустацією кристалами Swarovski для себе або зробіть елітний подарунок близькій людині разом з інтернет-магазином дорогоцінних виробів і біжутерії Gold.ua.

На ринку брендових ювелірних прикрас компанія вже понад 9 років. В асортименті товарів магазину - більш ніж 80 тисяч виробів зарубіжних та українських виробників. Gold.ua - це можливість придбати брендові прикраси Armani, Bvlgari, Chopard, Faberge, Kenzo, Gucci, Versace.

Купуючи в інтернет-магазині Gold.ua срібні персні, золоті ланцюжки і будь-які інші прикраси, ви вибираєте оригінальні і якісні вироби. Будьте впевнені на 100% у надійності компанії - вона перша в Україні доправляє ювелірні прикраси без передоплати. А якщо виріб не підійшов, ви маєте право на повернення протягом 14 днів. Такий сервіс пропонує в Україні тільки один ювелірний магазин - Gold.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram