ГоловнаЕкономікаБізнес

Дивіться онлайн-трансляцію першої інвестиційної конференції Україна-США

Засідання відбудуться з 16:15 до 17:30 і з 21:15 до 22:30 за київським часом.

У понеділок, 13 липня, в місті Вашингтон (США, округ Колумбія) відбудеться перший американсько-український бізнес-форум. Делегація на чолі з прем'єром Арсенієм Яценюком має намір показати найбільшим американським компаніям інвестиційну привабливість України.

До складу української групи увійшли міністр фінансів Наталія Яресько, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко, заступник голови Адміністрації президента України Дмитро Шимків, голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, голова Фонду державного майна Ігор Білоус, голова Державної фіскальної служби Роман Насіров та інші.

У першій американсько-українській інвестиційній конференції візьме участь віце-президент США Джо Байден.

Спікерами та модераторами стануть одні з найвідоміших світових інвесторів Джордж Сорос, Девід Рубінштейн та інші. Очікують участь близько 150 представників найбільших американських компаній. Учасники конференції передусім обговорять можливості розвитку бізнесу в Україні, будуть представлені ті області, які мають значний потенціал розвитку. Зокрема, відбудуться тематичні сесії "Ведення бізнесу в Україні", "Агробізнес та інфраструктура", "Економіка знань, людський капітал і підприємництво", "Енергетика та Енергоефективність", "Стратегії фінансування проектів і зростання бізнесу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram