ГоловнаЕкономікаБізнес

МТС знижує ціни на роумінг

Нові тарифи торкнуться дев'яти туристичних країн.

МТС знижує ціни на роумінг
Фото: newsliga.ru

Компанія "МТС-Україна", другий за кількістю абонентів оператор мобільного зв'язку в країні, вирішила знизити ціни на дзвінки у роумінгу.

З 1 листопада вартість хвилини розмови в дев'яти туристичних країнах буде на 58% нижчою за теперішню - 12,5 грн, повідомила компанія в газеті "Урядовий кур'єр".

"У Єгипті, Ізраїлі, Індії, Йорданії, Марокко, ОАЕ, Таїланді, Тунісі та Шрі-Ланці вхідні і вихідні дзвінки на номери МТС Україна тарифікуватимуться по 12,5 гривні замість 30 гривень, вихідні дзвінки на номери інших операторів - по 16 гривень замість 36 гривень", - сказано в повідомленні.

Також оператор знизив на 37,5% до 2,5 грн тариф на вихідні текстові повідомлення. На 50% до 2,5 грн знижені ціни за 50 КБ мобільного Інтернету в рамках послуги "Бон Вояж" для абонентів передплаченого зв'язку.

Нагадаємо, на початку року АМКУ почав розслідування з приводу тарифів на роумінг "Київстару" і МТС. Перший заступник голови АМКУ Рафаель Кузьмін наприкінці вересня заявив, що порушення операторів доведено і їм загрожує штраф.

Крім того, АМКУ розслідує тарифи мобільних операторів і на внутрішні дзвінки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram