ГоловнаЕкономікаБізнес

Фірташ знайшов нового директора для свого бізнесу

Бізнесмен запланував зростання своєї групи компаній.

Фірташ знайшов нового директора для свого бізнесу
Фото: Макс Левин

Групу компаній Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа очолить керуючий партнер аудиторської компанії PwC в Україні Борис Краснянський, пише "Коммерсант-Украина".

Краснянський приступить до виконання своїх обов'язків з 1 вересня, змінивши нинішнього керівника Роберта Шетлера-Джонса, який увійде до складу наглядової ради групи, повідомили в прес-службі Group DF.

"Борис Краснянський є ідеальною кандидатурою наступника Роберта Шетлера-Джонса на новому етапі розвитку групи - етапі зростання та трансформаційних змін", - заявив в прес-релізі глава ради директорів Group DF Дмитро Фірташ.

Коментуючи своє призначення, Краснянський заявив, що перед групою стоять амбітні завдання - її виведення на новий міжнародний рівень. "Зростання бізнесу, пов'язане з відродженням традиційних для України галузей, і великі стратегічні плани групи визначили моє рішення", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні інтереси Group DF зосереджені переважно в енергетиці, хімічній і титанової промисловості, нерухомості, сільському господарстві та фінансах.

Однією з найбільших операцій останнім часом стало придбання трьох великих виробників азотних міндобрив. Крім того, 2011 року Дмитро Фірташ став співвласником банку "Надра" (входить до групи найбільших банків України).

За версією журналу Forbes, статок Фірташа становить $605 млн (15-е місце в Україні).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram