ГоловнаКультура

У Британії назвали причину смерті солістки The Cranberries

Долорес О'Ріордан потонула у ванні у стані алкогольного сп'яніння.

У Британії назвали причину смерті солістки The Cranberries
Долорес О'Риордан
Фото: wikipedia.org

Солістка ірландського рок-гурту Cranberries Долорес О'Ріордан померла від утоплення в результаті алкогольного сп'яніння.

До такого висновку прийшли в коронерському суді Вестмінстеру, передає Бі-бі-сі.

Як повідомляли, співачка померла 15 січня цього року у віці 46 років. Її виявили у ванній кімнаті номера в лондонському готелі. У Британії такі незвичайні і несподівані смерті розслідує коронерський суд.

Експерт повідомив у суді, що перед смертю О'Ріордан випила надмірну кількість алкоголю. На тілі співачки не було виявлено травм чи слідів ушкоджень.

У Лондон співачка приїхала для звукозапису напередодні туру 2018 року.

Нагадаємо, Долорес О'Ріордан здобула всесвітню популярність як солістка групи Cranberries. 1994 року вона виконала одну з найвідоміших композицій колективу під назвою Zombie, яка швидко зайняла перші місця в національних музичних чартах Австралії, Франції, Німеччини, Бельгії й інших країн.

У 2003 році О'Ріордан почала сольну кар'єру. Вона також брала участь у записі саундтреку до фільму Мела Гібсона "Страсті Христові".

У 2017 році Cranberries оголосили про початок світового турне, що мало охопити й Британію та США. Однак у травні, в розпал туру Європою, гурт скасував концерти через проблеми зі здоров'ям в О'Ріордан. На сайті гурту повідомлялося, що у співачки проблеми зі спиною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram