ГоловнаКультура

Квентін Тарантіно може зняти фільм з всесвіту "Зоряний шлях"

Режисер співпрацює з автором двох попередніх картин франшизи Джей Джей Абрамс.

Квентін Тарантіно може зняти фільм з всесвіту "Зоряний шлях"
Фото: EPA/UPG

Квентін Тарантіно розробляє новий фільм з всесвіту "Зоряного шляху" - спільно з Джей Джей Абрамсом, який зняв дві нові частини "Стар Треку".

Про це повідомляє портал про кіно Birth. Movies. Death з посиланням на Deadline.

Згідно з повідомленнями джерел, Тарантіно подав ідею фільму для "Стар Треку" студії Paramount. Режисер поділився ідеями з Джей Джей Абрамсом, і після цього в студії почали роботу над сценарієм нового фільму. Абрамс зняв дві частини - "Стар Трек" (2009) і "Стар Трек: Відплата" (2013) з Крісом Пайном у ролі капітана Кірка і Закарі Квінто в ролі Спока. Третя частина вийшла 2016 року - її зняв Джастін Лін, Абрамс виступив продюсером.

Відомо, що Квентін Тарантіно - великий фанат франшизи, яка охоплює кілька телесеріалів, фільмів, книг і комп'ютерні ігри і триває з 1966 року. Крім того, він заявив, що після десятого фільму піде з режисури, і,якщо проект "Стар Трек" виявиться реальним, він буде його останнім фільмом.

Зараз Тарантіно працює над фільмом, який буде розповідати про банду Чарльза Менсона і вийде 2019 року - в річницю загибелі Шарон Тейт, убитої "сім'єю" Менсона 1969 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram