ГоловнаКультура

В "Ізоляції" пройде media camp "Інструменти впливу"

Програма включає лекції та дискусії про громадську журналістику, активізм і документальне мистецтво.

В "Ізоляції" пройде media camp "Інструменти впливу"
Фото: Изоляция

29-30 жовтня 2016 року в "Ізоляції" пройде media camp "Інструменти впливу".

Як повідомляють організатори (фонд "Ізоляція" за підтримки Deutsche Welle Akademie), упродовж двох днів, з 10:00 до 19:00, в креативному співтоваристві IZONE проходитимуть лекції, презентації, дискусії та воркшопи з громадської журналістики, соціального та культурного активізму, документальної фотографії та мистецтва.

Відзначають, що проект буде також підбивати підсумки тренінгів для громадянських журналістів, які "Ізоляція" проводила в Маріуполі з квітня по вересень 2016 року.

У рамках Media camp відбудуться також презентації десятьох учасників тренінгів.

Основними темами media camp "Інструменти впливу" організатори визначили комунікацію між соціальними і культурними активістами і владою, а також професійними ЗМІ; роль журналістів у просуванні соціальних і культурних ініціатив; культуру як інструмент впливу; журналістську етику та стандарти, роботу з джерелами; фотожурналістику і документальну фотографію.

Медіа-кемп створений для цивільних і професійних журналістів, соціальних і культурних активістів і менеджерів, а також усіх людей, зацікавлених у соціальних змінах і прямих діях.

Подія стане майданчиком для обміну ідеями та успішним досвідом реалізації проектів, пошуку однодумців і набуття нових знань.

Список спікерів буде оголошено найближчим часом.

Усі охочі представити свої кейси можуть приєднатися до події. Щоб стати одним із спікерів, пишіть на адресу [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram