ГоловнаКультура

Стали відомі перші подробиці нового фільму про Джеймса Бонда

Нова картина про агента 007 називатиметься "Спектр"

Стали відомі перші подробиці нового фільму про Джеймса Бонда
Актеры "Спектра" на презентации
Фото: EPA/UPG

Творці нового, 24-го за рахунком фільму про Джеймса Бонда дали прес-конференцію на Pinewood Studios, під час якої розповіли деталі картини.

Про це повідомляє The Guardian.

Наприклад, фільм називатиметься "Спектр". Режисером, як було відомо раніше, виступить Сем Мендес, який зняв попередню картину про Бонда - "Скайфолл". "Спектр" - назва вигаданої глобальної терористичної організації, яка вперше з'являється на сторінках роману Яна Флемінга "Кульова блискавка" (1961).

Творці фільму - режисер Сем Мендес і продюсер Барбара Броколлі - також представили акторський склад "Спектра". Головну роль, як і в попередніх трьох фільмах про Бонда, зіграє Деніел Крейг. Крім нього, у франшизу повернуться Рорі Кіннір, Бен Вішов, Наомі Харріс і Ральф Файнс.

До них приєднаються Ендрю Скотт (відомий за роллю Моріарті із серіалу "Шерлок"), Дейд Батіста, Леа Сейду, Моніка Беллуччі і Крістоф Вальц (кого зіграє Вальц - невідомо).

Зйомки 24 фільму про агента 007 почнуться вже в понеділок. Серед локацій - Лондон, Рим, Мехіко, Альпи і Марокко.

Фото: slashfilm.com

Оператором картини виступить Хойте Ван Хойтема, роботу котрого глядачі бачили у фільмах "Інтерстеллар", "Шпигун, вийди геть!" і "Впусти мене".

В український прокат "Спектр" вийде 29 жовтня 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram