ГоловнаКультура

У Києві відкрили незручну велопарковку

Велосипедисти скаржаться, що з ними ніхто не порадився.

Фото: Макс Левін

Сьогодні, 3 жовтня, в Києві за участю керівництва КП "Київтранспарксервіс" відбулося відкриття велопарковки за адресою вул. Владимирська, 50, біля будівлі Національної Опери.

Про це повідомляє власний кореспондент LB.ua.

Велосипедисти, які були на відкритті вказали представнику "Київтранспарксервісу" на низку суттєвих недоліків велопарковки, серед яких: відсутність на тротуарі з'їздів-заїздів, а також наявність на тротуарах авто, які ускладнюють під'їзд велосипедистів до місця парковки.

Крім того, велосипедисти поставили під сумнів взагалі доцільність її встановлення в такому місці..

"Я жодного разу не бачив, щоб в Оперу хтось приїхав на велосипеді. Місця парковок взагалі не узгоджені з велосипедистами", - скаржаться кияни.

Проте "Київпарктранссервіс", незважаючи на здорові критичні зауваження, все одно відкрив незмонтовану велопарковку в незручному місці.

Нагадаємо, київська влада ухвалила рішення втілювати у життя програму обладнання місця для переміщення велосипедистів. Зокрема, в столиці відкриваються нові велодоріжки, а нову автомобільну дорогу тепер не можна прокласти без того, щоб включити в неї обладнання доріжки для велосипедистів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram