ГоловнаБлогиБлог Тараса Матвіїва

Що бракує гвардійцям?

На війні немає дрібниць. Добра питна система врятує солдата від спраги, а якісна сигнальна ракета «засвітить» позицію ворога.

Нині багато волонтерських спільнот збирають і відвозять «з рук у руки» амуніцію та ліки. Не секрет, коли б не актив громади, нашим воякам було б непереливки.

«Крила Фенікса», Армія СОС, Армія Хелп і багато інших – отримують від жертводавців десятки, а то й сотні тисяч гривень. Відтак, хлопці знаходять і купують великі партії броні, шоломів, спорядження, тепловізорів, спеціальних медикаментів та всячини для військових.

«Пошукова ініціатива» віднедавна шукає не тільки зниклих людей. Ми взялися допомогти Нацгвардійцям. Із багатьма хлопцями 1 та 2 батальйонів у січні-лютому пліч-о-пліч обороняли Майдан. Дехто тоді отримав болючі поранення. А тепер - в зоні АТО. То як можемо їх залишити без підмоги?

Раніше вже надсилали на блокпости під Слов’янськ, Карачун та інших частин гвардії необхідні речі: від вологих серветок, Атоксилу, гарнітури до електрогенераторів і CELOX. (Звіти у на нас на ФБ) Це не такі дорогі презенти, як у «старших» колег. Втім, не в ціні справа. Список необхідного складають військові самостійно, а ми вже тягнемо зі світу по нитці, аби виконати замовлення.

Ось нові оперативні потреби. Найважливіше: намети (1-3-місні), питні системи (до 1,5 літра), тактичні рюкзаки і маскувальні сітки. Завжди доречні – кровоспинні (CELOX).

Контакти для допомоги гвардійцям:

гаряча лінія - 067 866 45 74

Фейсбук - https://www.facebook.com/PoshukovaIniciativa

Картка "ПриватБанку" - 4149 4378 3250 1272 - Тетяна Слободян

П. С. Звичайно, що звіти, фото і доставка за нами! Тримаймося!

Тарас Матвіїв Тарас Матвіїв , Координатор "Пошукової ініціативи Майдану", журналіст
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram