ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Каплін хоче кримінальну справу проти Азарова, Азаров - проти Капліна

Є інформація про те, що відбувалося за зачиненими дверима уряду. Після того як охоронці виконали злочинний наказ Азарова, два «народних улюбленці» Дмитро Табачник (міністр освіти і науки) та Віталій Захарченко (глава МВС) підняли питання про притягнення Сергія Капліна до кримінальної відповідальності за самоуправство.

Микола Азаров звернувся до заступника генпрокурора, який перебував на засіданні, з вимогою дати правову оцінку поведінці депутатів. Прийняли рішення, що Азаров подасть запит в Генпрокуратуру і далі продовжать справу проти Капліна Сергія". Це може підтвердити депутат Едуард Леонов якого Азаров залишив у залі засідання уряду.

Азаров проти народу України. Так можна було назвати учорашнє засідання уряду. Наказ охоронцям розправитися з нардепом від опозиції, небажання відкрити людям правду про винних у наслідках снігової негоди, недостойна і зухвала поведінка прем’єра, ігнорування діалогу з парламентом і таке інше. Азаров фактично блокує урядово-парламенську співпрацю. Єдине, він не носить реглану з написом «кєрую особісто».

Через це «уряд азарова різних версій та часів» припускається «грандіозних» помилок. Малий бізнес знищується через недолугу податкову реформу, пенсійна реформа перетворилася у геноцид над українцями старшого віку, далі провал переходу на контрактну армію, макроекономічний колапс та зґвалтована урядовою монетарною диктатурою гривня, геоекономічний шпагат на якому сидить Азаров вже кілька років і тд.

Я продовжу контролювати роботу Азарова як прем’єра, як політика, як чиновника, як громадянина. Йому не вдасться знищити парламент, ми ж зможемо звільнити від нього Україну. Я направив депутатське звернення до Генпрокурора, далі буде.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram