ГоловнаБлогиБлог Миколи Томенко

Боги («любі друзі») боргів не повертають?

На вихідних кілька фермерів розповіли сумну історію про долю вкладників банку «Київська Русь».

Не таємниця, що цим банком керували друзі Віктора Ющенка, і банк вважався доволі активним та стійким до фінансових випробувань.

Проте, кілька серйозних отримувачів кредитІв (вже із категорії «любих друзів» Порошенка) відмовилися повертати свої борги. Говорять, що «допоміг» «Київській Русі» і Порошенко. Після звернення колишніх президентів та інших відомих людей до Гаранта з проханням вплинути на своїх недоброчесних друзів... із банку перевели свої рахунки низка впливових бізнес-структур, і Нацбанк заявив про введення тимчасової адміністрації у «Київську Русь».

В результаті, банк «Київська Русь» - на ліквідації, вкладники (серед яких велика кількість фермерів, підприємств АПК) без своїх грошей, а друзі Президента з чужими грошима в кишені!

Бо, як любили казати донецькі, «лохам» борги повертати - себе не поважати; а нині – «любі друзі» Порошенка кажуть більш пафосно і «по-європейськи»: боги боргів не повертають!

P.S. За логікою, в кінці я мусив би написати таке: звертаюся до НБУ та правоохоронних органів.. А сенс?

Отож, звертаюся до ЗМІ та експертів з проханням провести громадське розслідування справи ліквідації банку «Київська Русь».

Микола Томенко Микола Томенко , Лідер Громадського руху "Рідна країна", доктор політичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram