ГоловнаБлогиБлоги Миколи Даневича

Хай краще п’ють, чим в театри ходять

Сьогодні в київських парках продовжують зводити ресторани, кафе, бари, розливайки та літні майданчики (а деякі забудовники, взагалі, намагаються, побудувати там приватні будинки), але от, парадокс, будівництво культурного закладу, на яке давно чекають кияни, чомусь завершити ніяк не можуть. Точніше, не хочуть.

Я зараз маю на увазі будівництво в Голосіївському парку ім.М.Рильського відкритого Зеленого театру, приміщення якого будується біля центрального входу в парк і вже кілька останніх років ніяк не завершиться. Власно кажучи, в останні роки це будівництво, взагалі, по незрозумілим причинам не ведеться, хоча до того на нього було вже витрачено близько 1 млн. грн. (за цінами 2005-2007 р.р.) і на його завершення, наразі, потрібно 500 тис.грн.

Фото: Микола Даневич

Наразі, будівля «захована» в заростях, огороджена парканом ( який в будь-який час може на когось впасти) і знаходиться під охороною.

Звичайно, нам усім вже давно стали зрозумілі пріоритети цієї київської влади, і ні на першому, ні на десятому місці культурні заклади в них не стоять… А якщо захочеться до театру, О.Попов може поїхати до Відню

Фото: Микола Даневич

Фото: Микола Даневич

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram