ГоловнаБлогиБлог Богдана Червака

Провокатори не сплять

Сьогодні деякі ЗМІ поширили заяву від нібито «ОУН» у якій засуджують діяльність В. Медведчука, а також… депутата від ВО Свободи Олександра Сича.

Фото: LB.ua

Офіційно заявляю, що Організація Українських Націоналістів та жодна із структур, які співпрацюють із ОУН, а саме Жіноче товариство імені Ольги Басараб та Олени Теліги, Фундація імені Олега Ольжича, Комітет визволення політв’язнів та Науково-ідеологічний центр ім. Дмитра Донцова не робили жодних заяв.

З Медведчуком усе і так зрозуміло, немає сенсу робити чергову заяву про засудження його проросійської позиції, яка ніколи не сприймалася і не буде сприйматися ОУН і про це суспільство знає давно.

Насправді ціль такої «заяви» інша. А саме під виглядом «боротьби» з Медведчуком убити клин між націоналістами з метою їх дискредитації, зокрема дискредитації ВО «Свобода».

Іншими словами, маємо справу з черговою провокацією, яка вкладається у цілий ланцюг інших провокацій спрямованих проти українських націоналістів, і в першу чергу ВО «Свобода». Характерно, що заява якоїсь «ОУН» з’явилася буквально через кілька днів після того як я відверто і прямо заявив на блозі «Лівого берега», що ОУН виступає на підтримку ВО «Свобода» та її лідера Олега Тягнибока.

Щодо народного депутата України Олександра Сича, то можу лише сказати, що він був і є моїм товаришем, справжнім українським патріотом, який всі свої сили і знання віддає ідеї утвердження національної державності.

Принагідно, повідомляю, що у п’ятницю, 4 жовтня за адресою вул. Івана Мазепи, 6, (Фундація ім. Олега Ольжича) відбудеться презентація нової книжки члена ОУН В. Білінського «Україна-Русь. Споконвічна земля», перед початком якої ОУН з’ясує свою позицію як щодо політики сучасної Росії, так і провокацій, які останнім поширюються у ЗМІ, щоб послабити український націоналістичний рух. Захід розпочнеться о 18.30. Запрошую у тому числі й тих, хто розсилає від імені «ОУН» якісь анонімні заяви. Буде добра нагода подивитися людям в очі.

Водночас звертаюся до ЗМІ з проханням перевіряти інформацію, яка приходить від людей, які не мають жодного відношення до ОУН, а є звичайними провокаторами.

Богдан Червак Богдан Червак , Голова Організації Українських Націоналістів
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram