Відкритий лист до голови Верховної Ради України В.Гройсмана

Шановний пане голово Верховної Ради України!

18 лютого 2016 року, у другу річницю початку масових розстрілів на Майдані, Ви вчинили акт небаченого цинізму: проголосивши на початку ранкового засідання хвилину мовчання по розстріляних два роки тому на Майдані кращих представниках українського народу, ви двома годинами пізніше завдали по цьому ж народу нищівного удару - позбавили його права на безоплатне отримання земельних ділянок, в тому числі призначених для побудови хати і ведення присадибного господарства. А відтак, позбавили простих людей права на майбутнє, права на життя.

Я підкреслюю: Вами уражено саме широкі маси простих людей, саме ті, хто був основою Майдану по всій країні, в тому числі батьки, матері, жінки й дітки розстріляних героїв, які стали жертвою кровожерливого режиму Януковича.

Ви зробили це, провівши сьогодні у Верховній Раді ганебний законопроект №2279, в тому числі проголосувавши за нього особисто. Що таке цей підлий законопроект, я тривалий час відкрито говорив і писав скрізь, де тільки міг, в тому числі сьогодні в Раді напередодні голосування, і Ви добре знали його антинародну сутність.

Тим не менш, Ви плюнули на народ і зробили те, що було задумано Вами і корупційною земельною мафією - Ви, за рахунок позбавлення народних мас, у першу чергу вимираючого українського селянства, конституційних земельних прав, права на клапоть землі для побудови оселі і клапоть землі для здобутку шматка хліба, створили чергову годівницю всій тій чиновній сволоті, яка вже понад двадцять років жирує на розкраданні народної землі.

Ви зробили це тому, що від самого початку Вашого приходу у 2014 році до високих державних посад Ви є куратором бувшого Держземагентства, а відтак - земельної мафії. Ви дбайливо прибрали до рук і бережливо зберігаєте злочинну корупційно-хабарницьку систему, випестувану з початку 90-х років декількома поколіннями державницьких злодюг і максимально вдосконалену бандовладою Януковича.

Замість того, щоб негайно зламати її - а це можна легко зробити за пару неділь - Ви вже близько двох років зберігаєте її, користуєтесь нею, лише змінивши назву.

Ви тримаєте нас усіх за дурнів?! Нікого ці маніпуляції не обмануть! Нічого, крім зміни назви, у земельній галузі не змінилося, а щонайперше - не змінилася корупція, і це завдяки Вам!

А сьогоднішній Ваш "подвиг" із прийняття в другому читанні законопроекту №2279 показує, що Ви не тільки зберігаєте корупційну спадщину "папєрєдніків", але й дбаєте про її примноження.

Це ганьба, і не тільки Ваша особиста, але й усіх, кого Ви схилили до голосування! До речі, декілька парламентських фракцій, у тому числі - увага ! - "Опозиційний блок" у повному складі, не голосували за №2279 - у спричиненні шкоди українському народу Ви перевершили навіть "регіоналів"!

Увесь урожай народного гніву, який не забариться, дістанеться фракції Блоку Петра Порошенка - завдяки Вам!

Якщо Ви не одумаєтеся і підпишете проголосований сьогодні законопроект №2279, Ви повинні піти у відставку з посади голови Верховної Ради.

Народний депутат України (Миколаївщина, 132 виборчий округ) Аркадій Корнацький.

Аркадій Корнацький Аркадій Корнацький , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram