ГоловнаБлогиБлог Андрія Мамалиги

"Кат Луценка" у складі нового Верховного Суду приймає незаконні рішення

22 січня 2018 року колегія суддів Верховного Суду (НОВОГО) прийняла рішення про направлення кримінального провадження відносно Станіслава Краснова та Оксани Краснової з Бориспільського міськрайонного суду до Печерського райсуду міста Києва.

Фото: Zik

Мотивація більш ніж дивна, оскільки не передбачена ст.34 КПКУ: Бориспільський суду не має допуску до "державної таємниці" та не обладананий спеціальними кімнатами для "держтаємниці", а тому Печерський рай суд забезпечить #справедливий розгляд справи!

НЕ подіяло на суддів #Могильний О.П. , #Наставний В.В., #Марчук О.П. і те, що Печерський райсуд Києва ліквідований згідно Указу Президента №449/2017 від 29 грудня 20177 року і розгляд цього кримінального провадження ним буде незаконним!

Все стапо зрозумілим, коли зясувалося, що один з ОНОВЛЕНИХ є суддя НАСТАВНИЙ ВЯЧЕСЛАВ ВОЛОДИМИРОВИЧ, який став суддею Верховного Суду попри заперечення Громадської Ради Доброчесності, оскільки саме він 03.04.203 року у складі колегіі суддів Вищого спецсуду України залишив в силі вирок #Печерського райсуду та рішення Апеляційного суду Києва у справі нинішнього Генпрокурора ЮРІЯ #ЛУЦЕНКА .

Про те, що суддя Наставний має особливе розуміння справедливості говорить той факт, що ГАНЕБНЕ рішення щодо Луценка судді прийняли вже після прийняття Європейським судом з прав людини рішення у справі "Луценко проти України" від 03.07.2012 року, яким визнала порушення ст.5.18 Конвенціі з прав людини!

Не дивно, що на наступний день ОНОВЛЕННІ судді так і не вийшли до зали судових засідань для оголошення повного тексту Ухвали!

Андрій Мамалига Андрій Мамалига , Правозахисник, громадський діяч, адвокат
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram