ГоловнаПолітика

Суд заарештував квартири і машини прокурора сил АТО

Костянтин Кулик не зможе продати три квартири і дві машини

Суд заарештував квартири і машини прокурора сил АТО
Константин Кулик
Фото: Сергей Нужненко

Солом'янський районний суд Києва 1 липня заарештував три квартири, два автомобілі, земельну ділянку, нежитлове приміщення, два паркомісця і банківські рахунки військового прокурора сил антитерористичної операції Костянтина Кулика і його співмешканки.

Ухвала суду доступна в Єдиному реєстрі судових рішень. Клопотання про арешт майна подав детектив Національного антикорупційного бюро.

Заарештовано автомобілі Toyota Land Cruiser 200 (2014 року випуску) та Toyota Land Cruiser 100 (2003 року випуску), два паркомісця і нежитлове приміщення в будинку, три квартири за іншими адресами і земельну ділянку в селищі під Харковом.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро напередодні повідомило про підозру Кулика за ч.2 ст.368-2 Кримінального кодексу (незаконне збагачення). Суд відсторонив Кулика з посади і обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Кулику інкриміновано купівлю дорогої нерухомості, що не відповідає рівню його доходів. Крім того, в документі йдеться, що Кулик не вказав у декларації за 2013 рік авто Toyota Land Cruiser 100, яким він почав користуватися в 2010 році на підставі довіреності, виданої Жиліним Володимиром - батьком одного з лідерів терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram