ГоловнаПолітика

Радикальна партія висунула 7 кандидатів на проміжні вибори

Вибори призначено на 17 липня

Радикальна партія висунула 7 кандидатів на проміжні вибори
Фото: facebook.com/O.Liashko

Радикальна партія Олега Ляшка висунула сімох кандидатів у депутати Верховної Ради на проміжні вибори в усіх одномандатних виборчих округах.

Таке рішення ухвалили на 13-му з'їзді РП.

В окрузі №23 (Волинська область) на з'їзді кандидатом висунуто депутата Луцької міської ради від РП, директора ТОВ "Буратіно" Сергія Булу, в окрузі №27 (Дніпропетровськ) - директора видавничого дому "Вертикаль" Сергія Пасхалова, в окрузі №85 (Івано -Франківська область) - Анжелу Яровату.

Кандидатом в окрузі №114 (Луганська область) на з'їзді затверджено заступника начальника штабу 34-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї мотопіхотної бригади Збройних сил Костянтина Ільченка, в окрузі №151 (Полтавська область) - депутата Полтавської обласної ради від РП, власника підприємства "Наша пекарня" Руслана Ляшка, в окрузі №183 (Херсон) - депутата Білозерської районної ради від РП, директора Дніпровського осетрового рибзаводу Віталія Плугатаря і в окрузі №206 (Чернігів) - депутата Чернігівської облради Дмитра Блауша.

Лідер РП Олег Ляшко зазначив, що кандидат в окрузі №151 не є його родичем, а лише має таке саме прізвище.

Нагадаємо, 17 липня відбудуться проміжні вибори депутатів Ради у 7 округах. Партія ВО "Свобода" висунула на вибори теж 7 кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram