ГоловнаПолітика

Луценко пообіцяв приділити "достатньо уваги" Кернесу, - депутат

Семенуха розповів генпрокурору про те, що відбувається у Харкові

Луценко пообіцяв приділити "достатньо уваги" Кернесу, - депутат
Фото: kharkov.mycityua.com

Депутат Верховної Ради Роман Семенуха заявив, що генеральний прокурор Юрій Луценко пообіцяв приділити "достатньо уваги" місту Харкову і його меру Геннадію Кернесу.

Про це депутат, який раніше скаржився Луценкові на Кернеса, повідомив у фейсбуці.

"Був разом з колегами Ярославом Маркевичем і Олегом Березюком у генерального прокурора Юрія Луценка у справах, пов'язаних зі злочинами харківського міського голови і його оточення. Зокрема ще раз поінформував про побиття людей тітушками 27 травня у місті Харкові на вулиці Серповій, 4, про розслідування громадськості щодо компанії "Паркінг +" і її зв'язок з оточенням Медведєва, про фальсифікацію на виборах людьми Мусєєва, про інші справи, пов'язані з багатьма комунальними підприємствами Харкова та багато іншого", - написав Семенуха.

За його словами, Луценко пообіцяв приділити "достатньо уваги" озвученим фактам.

"Вирішили, що вже найближчим часом я продублюю попередні депутатські звернення до попередніх генпрокурорів, а також додам нові епізоди", - додав нардеп.

Нагадаємо, на виборах 25 жовтня 2015 року Кернеса обрали мером за підтримки 65,80% виборців.

Відносно мера Харкова порушено кримінальну справу. Кернес і два його охоронці, за версією слідства, викрали і побили двох євромайданівців. При цьому Кернес особисто бив активістів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram