ГоловнаПолітика

Логвинський: звинувачення в рейдерстві - помста за позицію щодо Криму і Меджлісу

Нардеп вважає, що за цькуванням стоїть спікер кримського парламенту.

Логвинський: звинувачення в рейдерстві - помста за позицію щодо Криму і Меджлісу
Георгий Логвинский
Фото: Макс Требухов

Член фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський назвав звинувачення з боку народного депутата Сергія Лещенка в нібито його причетності до конфлікту навколо одного з підприємств «помстою за принципову політичну позицію щодо анексії Росією Криму та репресій проти кримськотатарського Меджлісу».

Логвинський наголосив, що дії Лещенка, який поширює про нього брехливу інформацію, дивовижно грають на руку російському олігарху Костянтину Григоришину і Кримській горілчаній компанії, за якою стоїть голова так званої Верховної Ради анексованого Криму Володимир Константинов.

Народний депутат зазначив, що ситуація навколо Черкаського лікеро-горілчаного заводу є епізодом звичайного корпоративного спору.

Він повідомив, що завод є головним активом підприємства, яке не розрахувалося з українськими кредиторами, чиї інтереси його як адвоката запросили захищати в суді 2010 року.

Зараз Георгій Логвинський є заступником голови Постійної делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи, де займає принципову позицію щодо анексії Криму та захисту кримськотатарського Меджлісу.

«Складається таке враження, що звинувачення мене в рейдерстві активізуються щоразу, як я роблю черговий крок у посиленні санкцій проти російських окупантів або в захисті представників Меджлісу», - наголосив народний депутат.

Він нагадав, що перша публікація, в якій його звинувачували в нібито рейдерстві, з'явилася торік, одразу після того, як українські депутати в ПАРЄ вручили підозру Генеральної прокуратури члену французького парламенту Марі-Крістін Даллоз через її незаконний приїзд в анексований Росією Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram