ГоловнаПолітика

Збита патрульними жінка переходила вулицю на пішохідному переході (оновлено)

З'явилося відео ДТП.

Жінка, яку збив патрульний автомобіль біля метро "Дорогожичі" в Києві, переходила вулицю на пішохідному переході, а не перебігала її в "невстановленому місці", як раніше повідомили в прес-службі Патрульної поліції.

Про це свідчить відео з камер спостереження, яке оприлюднило агентство УНН.

На сайті Патрульної поліції про цей інцидент повідомляють так: "У вівторок, 19 квітня, на вулиці Олени Теліги дві жінки перебігали дорогу в невстановленому місці: в результаті одна з них, 58-річна киянка, потрапила під колеса патрульного Renault Duster, який рухався з увімкненими проблисковими маячками. У результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження".

Оновлення. Станом на 18:00 повідомлення про інцидент на сайті Патрульної поліції було доступне, але через 15 хвилин матеріал значився як недоступний. На сайті Національної поліції це повідомлення залишається.

Оновлення 18:30. На сторінці Патрульної поліції в фейсбуці повідомляють, що, за уточненою інформацією, потерпіла переходила дорогу на пішохідному переході.

"На дозволений чи заборонний сигнал світлофора йшла жінка - встановить слідство. Зараз патрульних-учасників події відсторонили від виконання службових обов'язків. Вони співпрацюють зі слідством і готові надавати необхідні свідчення", - сказано в повідомленні.

Патрульна поліція обіцяє сприяти об'єктивному і прозорого розслідування цієї справи.

"Ми готові надавати всі необхідні матеріали і впевнені в тому, що винуваті будуть покарані. Патрульна поліція висловлює свої співчуття постраждалій і її родині і сподівається на її швидке одужання", - зазначили в поліції.

Як повідомляє прокуратура Києва, розпочато досудове розслідування за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

У повідомленні прокуратури наголошують, що ДТП сталася на перехресті вулиць Олени Теліги та Мельникова, а постраждала зараз у тяжкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram