ГоловнаПолітика

Іноземні інвестори чекають на судову реформу, - Бурбак

Захист інвестицій в Україні поки що не додає віри, говорить голова фракції "Народний фронт".

Іноземні інвестори чекають на судову реформу, - Бурбак
Максим Бурбак
Фото: www.dyvys.in

Іноземні інвестори не вірять у справедливість українських судів, не вірять у судовий захист своїх інвестицій. Вони очікують від України успішної судової реформи. Про це заявив голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак у четвер в ефірі «Еспресо TV».

Водночас він зауважив, що Україна подає позитивний сигнал для інвесторів, зокрема про це свідчить згода американської компанії інвестувати 100 млн доларів у будівництво нового зернового термінала в порту «Южний». Також відновлено виплати Україною відсотків на облігації зовнішньої державної позики - єврооблігації, які було припинено на період переговорів про реструктуризацію зовнішнього боргу країни.

«Усе це свідчить про те, що Україна може бути надійним партнером», - зазначив Максим Бурбак.

«Не дивлячись на розхитування теми про політичну кризу, ми бачимо, що уряд працює, засідання проходять публічно. Приймаються рішення, наприклад, про демонополізацію ринку електроенергії, що б'є по олігархах. «Народний фронт» буде підтримувати ці закони. І нехай нам потім кажуть, що олігархи зробили все, щоб не зняти уряд Яценюка», - резюмував Максим Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram