ГоловнаПолітика

Павленко дізнався про запрошення на засідання фракції "Самопоміч" із ЗМІ

Фракція знає телефон міністра, але не спромоглася подзвонити.

Павленко дізнався про запрошення на засідання фракції "Самопоміч" із ЗМІ
Фото: 24tv.ua

Міністр аграрної політики Олексій Павленко зі ЗМІ дізнався, що його запрошено на засідання фракції "Самопомочі", де будуть вирішувати долю перебування в уряді.

Про це він заявив "Цензору".

"Я бачив, що вночі таку інформацію про запрошення мене на засідання фракції оприлюднило видання "Українська правда". Однак у всіх членів фракції мій телефон. Можна було запросити простим телефонним дзвінком або SMS. Я все ж сподіваюся отримати таке запрошення на сьогодні і, природно, його прийму. Оскільки таку зустріч ініціював сам", - сказав він.

Він зазначив, що попросив депутатів зустрітися відразу після того, як у п'ятницю дізнався, що його збираються відкликати з уряду.

"Знаю, що депутати вже кілька разів збиралися для обговорення кадрового питання, мене не запрошували. Насправді така ситуація в моєму спілкуванні з фракцією вперше, у нас завжди був конструктивний діалог. Якщо засідання фракції відбудеться сьогодні, я обов'язково прийду. Оскільки є багато незрозумілих для мене питань, і я впевнений, що ми їх з'ясуємо", - сказав Павленко.

Джерела видання у фракції "Самопоміч" повідомили, що дійсно в понеділок і у вівторок проходили фракційні збори, на яких намагалися проголосувати за відкликання міністра Павленка. Однак у понеділок не зібрався кворум, а у вівторок таке рішення прийняти не змогли. Позиція депутатів фракції в цьому питанні розділилася майже навпіл. Основна претензія - до непрозорої процедури прийняття рішення політради партії, яка, власне, і порушила це питання.

Нагадаємо, Павленко вважає несвоєчасним рішення партії "Самопоміч" відкликати його із займаної посади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram