ГоловнаПолітика

Муженко повідомив про наступ 5 тис. бойовиків біля Донецька

Начальник Генштабу не задоволений Заходом.

Муженко повідомив про наступ 5 тис. бойовиків біля Донецька
Виктор Муженко
Фото: ipress.ua

Начальник Генерального штабу України Віктор Муженко заявив, що в Донецьку зібралося до п'яти тисяч озброєних бойовиків на танках і бронемашинах, які незабаром перейдуть у наступ.

Муженко у своєму фейсбуці також закликав Захід допомогти.

"Про накопичення сил терористів навколо Донецька вже не перший день пишуть сотні ЗМІ. Тобто етап підготовки до наступу в бандитів уже минув "блискуче". Також цікаво спостерігати реакцію світу на подію. Адже до п'яти тисяч озброєних бойовиків на танках і бронемашинах за підтримки потужної артилерії скоро будуть намагатися захопити шматок землі і кілька населених пунктів. Для цього вони нападуть на визнану на міжнародному рівні країну в центрі Європи і спробують посунути з позицій її армію в запеклих боях. (Останнє речення, як із книги про війни 18 століття)" , - написав начальник Генштабу.

"Дуже цікаво, на який рівень стабільності і безпеки можуть розраховувати громадяни різних країн у Європі, якщо такі факти залишаються майже без уваги і не отримують протидії на випередження? Невже відповідь на поставлене запитання полягає тільки у фразі: "Нехай наступають, там українська армія якось з ними впорається?" - нарікає Муженко.

Нагадаємо, до обов'язків начальника Генштабу належить командування армією, а не політичні заклики і спекуляції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram