ГоловнаПолітика

Антимайдан в Харкові провів ходу проти АТО

Учасники мітингу виступають в режимі вільного мікрофона

Антимайдан в Харкові провів ходу проти АТО
Фото: Twitter StudMedia Kharkov

Близько 300 осіб протестують проти АТО з нагоди річниці початку Великої Вітчизняної війни в Харкові.

Вони зібралися близько 15:00 біля фонтану "Дзеркальний струмінь" у сквері Перемоги і пройшли вулицею Сумською до пам'ятника Леніну на площі Свободи, де розпочався мітинг, повідомляє УНІАН.

Учасники акції тримають прапори Комуністичної партії України, блоку Наталії Вітренко, організацій "Юго-Восток", "Боротьба" та інших, а також прапори кольору георгіївської стрічки, прапор Росії і прапори з гербом Радянського Союзу і портретом Сталіна.

Крім того, в руках у них плакати "Вставай страна огромная", "Ні фашизму і націоналізму", "Ніхто не забутий і ніщо не забуте" та інші.

Ті, хто виступає на мітингу, протестують проти вбивства жителів Південного Сходу, проти того, що кошти бюджету витрачаються не на розвиток промисловості та сільського господарства, а на війну.

Фото: dozor.kharkov.ua

Учасники мітингу виступають в режимі вільного мікрофона.

Мітинг триває без пригод.

Фото: dozor.kharkov.ua

Як повідомлялося, 20 червня Порошенко віддав наказ про припинення вогню на тиждень всіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії та прикордонної служби. Ведення вогню припинено з 22 години 20 червня до 10:00 27 червня.

Таке рішення прийнято для того, щоб терористи могли скласти зброю. Передбачається, що бойові дії на час зупинки АТО вестимуть виключно у відповідь.

Незважаючи на це, минулої ночі в Донецькій і Луганській областях терористи обстріляли з мінометів та іншої зброї українських прикордонників у пунктах пропуску і силовиків у місцях дислокації АТО.

Лідери терористів відмовилися від переговорів із владою України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram