ГоловнаПолітика

Бойовики поранили трьох силовиків біля Слов'янська

Терористи "промацують" оборону українських силовиків, щоб вирватися з оточення

Бойовики поранили трьох силовиків біля Слов'янська
Фото: EPA/UPG

Сьогодні вранці на блокпосту в районі Слов'янська були поранені три українські військовослужбовці. Про це в коментарі LB.ua заявив керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.

"Є інформація з блокпостів навколо Слов'янська, що сьогодні вранці троє українських військовослужбовців отримали поранення від розриву гранати. Бойовики постійно обстрілюють наші позиції, промацують нашу оборону, щоб вирватися з кільця оточення", - заявив він.

Разом з тим, за словами Селезньова, зараз бойовики обстрілюють блокпост, який знаходиться між Красним Лиманом та Слов'янськом.

"Вони розгорнули вогневу точку на території електропідстанції і здійснюють мінометний обстріл. У відповідь ми не можемо вести вогонь по позиціях бойовиків, тому що вони знаходяться в населеному пункті Семенівка, де працівники "Донбасенерго" проводять ремонтні роботи для забезпечення міста водою", - повідомив він.

Нагадаємо, керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов раніше повідомляв, що під час триваючої активної фази АТО в Донецькій області знищено понад 300 бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram