ГоловнаПолітика

У Києві зареєстрували п'ятьох 5 кандидатів на посаду мера

Також зареєстровано понад 50 кандидатів у депутати Київради в мажоритарних округах

У Києві зареєстрували п'ятьох 5 кандидатів на посаду мера
Фото: Марина Бурмака

У Києві зареєстровано вже 5 кандидатів на посаду міського голови на позачергових місцевих виборах, призначених на 25 травня.

Згідно з оприлюдненими постановам від 26 квітня, столична територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатами на посаду київського міського голови Лесю Оробець, Миколу Катеринчука і Людмилу Василенко.

Окрім того, день перед тим комісія ухвалила рішення про реєстрацію Івана Салія кандидатом на посаду міського голови, пише УНІАН.

Нагадаємо, 25 квітня Київський тервиборчком зареєстрував першого з кандидатів на посаду київського міського голови - Віталія Кличка.

Також повідомляли, що Київська міська організація "Свобода" висунула народного депутата "Свободи" Андрія Іллєнка кандидатом у мери Києва.

А партія "Батьківщина" висунула кандидатом у мери Києва діючого голову Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка.

Згідно з постановами тервиборчкому, станом на ранок 27 квітня зареєстровано також понад 50 кандидатів у депутати Київради в мажоритарних округах.

Серед них - уже відомі за нинішнім складом Київради особи: Алла Шлапак, Олександр Пабат, Павло Тесленко. Також у списку - екс-керівник Головного управління охорони здоров'я КМДА (часів мерства Леоніда Черновецького) Людмила Качурова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram