ГоловнаПолітика

У Росії стверджують, що не переховують Януковича

У влади РФ немає інформації про перебування Януковича в Росії

У Росії стверджують, що не переховують Януковича
Фото: EPA/UPG

В управління справами президента РФ немає інформації про те, що Віктор Янукович, відсторонений Верховною Радою з посади президента України, нібито перебуває в підмосковній Барвисі.

"Ми не володіємо інформацією про перебування Януковича у санаторії "Барвиха" управсправами президента", - сказав РИА Новости прес-секретар управління справами Віктор Хреков.

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив РИА Новости, що у нього немає жодної інформації про місцезнаходження Януковича.

Водночас глава комітету з міжнародних справ Ради Федерації Михайло Маргелов заявив, що Янукович не знаходиться на території Росії.

"Я точно знаю, що Янукович не в Росії, і, на мою скромну думку, Росія не надала б йому притулку", - сказав Маргелов, якого цитує РБК.

Нагадаємо, в середу РБК з посиланням на одного з великих російських підприємців, а також на високопоставленого російського чиновника повідомило, що Віктор Янукович перебуває в Росії.

Один зі співрозмовників агентства розповів, що Янукович прибув до Москви в ніч проти вівторка. За його даними, відставного президента бачили в готелі "Україна" (нині - Radisson Royal).

Один із найближчих наближених Януковича - колишній генпрокурор України Віктор Пшонка - також може знаходитися в Москві. Людину, схожу на нього, кореспондент РБК зустрів у холі готелю "Україна" в середу вдень.

26 лютого Віктора Януковича та екс-міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка оголосили в міжнародний розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram