ГоловнаПолітика

Першокласникам видали букварі з настановами кандидата в депутати від ПР

Підручник був рекомендований Міносвіти.

Першокласники шкіл, розташованих на території 8-го виборчого округу в Криму, отримали букварі з портретом і побажаннями кандидата в депутати від Партії регіонів Бориса Дейча.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив користувач Леонід Карпов.

Цей буквар для загальноосвітніх навчальних закладів із російською мовою навчання рекомендовано Міністерством освіти і науки, молоді і спорту України. Випустило його київське видавництво "Грамота" 2012 року. Підручник видано "за сприяння Благодійної організації "Фонд Дейча Бориса Давидовича".

На початку букваря надруковано портрет і звернення Дейча до першокласників: "Дорогі першокласники Криму! Ви починаєте захопливий шлях у Країну Знань. Нехай ця дорога буде успішною... Де б ви не жили - в Сімферопольському, Білогірському, Нижньогірському, Радянському чи Судацькому районах, - знайте: рідний край покладає на вас великі надії".

Окрім того, на обкладинці книги розміщено уривок із листа Дейча синам: "Вчитися треба не заради оцінок, а заради знань. Знань глибоких, великих, міцних, тому що сучасна людина повинна бути всебічно розвиненою, культурною, ввічливою, начитаною. Багато чого треба домагатися самому завзяттям і працьовитістю".

Нагадаємо, Борис Дейч є діючим народним депутатом від Партії регіонів, за офіційними даними, мешкає в місті Судаку. Висунутий Партією регіонів як кандидат в одномандатному виборчому окрузі №8 (місто Судак, Білогірський, Нижньогірський і Радянський райони).

Як повідомляли, лідер Народної партії, голова Верховної Ради України Володимир Литвин прорекламував себе на сторінках шкільних щоденників. Учні Новоград-Волинського, Ємільчинського, Червоноармійського та Баранівського районів Житомирської області, де балотується спікер, отримали в подарунок щоденники, кожна сторінка яких починається з повчання Литвина дітям.

Фото: comments.ua

Фото: comments.ua

Фото: comments.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram