ГоловнаПолітика

Яценюка знову не пустили на "Інтер"

Лідер "Фронту Змін" востаннє був на телеканалі два роки тому.

Яценюка знову не пустили на "Інтер"

Об'єднана опозиція вимагає офіційних пояснень телеканалу "Інтер" про причини відмови в ефірі Арсенію Яценюку.

Як вказується в прес-релізі Об'єднаної опозиції, "вкотре програма "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер" у день виходу програми відмовляє в ефірі голові Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", лідеру "Фронту Змін" Арсенію Яценюку.

Ще 18 червня Арсеній Яценюк у відповідь на запрошення "Великої політики" підтвердив свою участь в ефір 29 червня 2012 року.

У запрошенні від "Великої політики" зазначалося, що ефір за участю Арсенія Яценюка розпочнеться о 23.00 і триватиме 1 годину - 1 годину 20 хвилин.

Однак о 10.46 29 червня гостьовий редактор "Великої політики з Євгеном Кисельовим" повідомила прес-службі Об'єднаної опозиції про неможливість ефіру з Арсенієм цього дня.

Гостьовий редактор пояснила це рішення тим, що о 23.00 було вирішено продемонструвати фільм, показ якого раніше було заплановано о 24.00.

Нагадаємо, востаннє Арсеній Яценюк брав участь в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер" два роки тому - 14 травня 2010 року. Ефір з Арсенієм Яценюком вже зривався з ініціативи "Великої політики з Євгеном Кисельовим". Зокрема напередодні програми 18 травня редакція повідомила про скасування дискусії.

Також редакція програми "Шустер Live" тричі - 25 листопада, 16 і 24 грудня 2011 року - в останню мить перед ефіром відмовляла в участі Арсенію Яценюку, і також мотивувала це зміною теми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram