ГоловнаПолітика

Власенко: світ повинен побачити Тимошенко очима президента Литви

Адвокат звернув увагу на неупередженість литовського президента.

Власенко: світ повинен побачити Тимошенко очима президента Литви
Фото: www.segodnya.ua

Дуже важливо, щоб громадськість змогла побачити екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко очима президента Литви Далі Грібаускайте.

Таку думку висловив адвокат Тимошенко Сергій Власенко, говорячи про значення запланованої на сьогодні зустрічі президента Литви з Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові.

"Оскільки українська влада обрала тактику приховування Тимошенко від людей, близьких, часом від захисників, то буде важливо, безумовно, побачити її очима Грібаускайте", - сказав Власенко, звертаючи увагу на неупередженість литовського президента.

"Насправді від цього візиту можна очікувати одного - це будуть особисті враження людини, яка побачить Юлію Володимирівну. Насправді позиція Європейського Союзу доволі чітка, однозначна і безальтернативна, на жаль", - зазначив захисник.

Нагадаємо, сьогодні в Україну з візитом прибуває президент Литви Даля Грібаускайте. Державна пенітенціарна служба України дозволила президенту Литви зустрітися з Тимошенко в харківській лікарні "Укрзалізниці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram