ГоловнаПолітика

Литвинові виділили мільйон на фуршети

Контракт підписано без тендера.

Литвинові виділили мільйон на фуршети
Фото: segodnya.ua

На обслуговування представницьких заходів і офіційних прийомів за участю Володимира Литвина 2012 року виділили 1,31 млн грн.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Відповідну угоду на послуги з обслуговування представницьких заходів і офіційних прийомів за участю голови

Верховної Ради управління справами ВРУ 19 квітня уклало з ТОВ «Їдальня Управління справами Апарату Верховної Ради України".

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що пояснюється "повною відповідністю і пристосованістю" парламентського підприємства для обслуговування протокольних парламентських та урядових заходів.

"За матеріально-технічними показниками їдальня має можливість обслуговувати протокольні заходи міжнародного рівня, що проходять у Верховній Раді Україні (засідання ОБСЄ, міжпарламентських комісій зі співробітництва ВРУ з іншими державами, парламентські слухання, офіційні візити представників зарубіжних країн і т.д.)", - йдеться в обґрунтуванні.

"Споруди, в яких розміщуються складські та виробничі приміщення підприємства, територіально розташовані на режимній території, що забезпечує відповідний контроль за діяльністю підприємства і виключає доступ сторонніх осіб, у тому числі під час проведення заходів", - відзначено також у документі.

Нагадаємо, перед цим

видавництво "Наукова думка" НАН України замовило друк двох книг Володимира Литвина "Історія України" та "Україна у війнах і революціях XX ст." коштом державного бюджету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram