ГоловнаПолітика

Герман: «Тимошенко та її виборчий штаб хочуть почати процедуру так званого третього туру»

Народний депутат, заступник Голови Партії регіонів Ганна Герман під час брифінгу в прес-центрі Віктора Януковича заявила, що з центрального виборчого штабу Юлії Тимошенко по всіх штабах розіслана інструкція з приводу того, щоб штаби Тимошенко подавали скарги в суди з тим, щоб «терміново і в обов’язковому порядку визнавати недійсними результати голосування та протоколи дільничних комісій».

Ганна Герман зазначила, що до інструкції додається проект скарги до судів стосовно визнання незаконними дій дільничних виборчих комісій щодо складання протоколу та щодо підрахунку голосів виборців.

«Це свідчить про паніку в штабі Юлії Тимошенко. Вона наперед хоче дискредитувати результати виборів, наперед зневажити підрахунок голосів. Тимошенко та її виборчий штаб хочуть почати процедуру так званого третього туру», - сказала вона.

«Надії Юлії Володимирівни на такий перебіг подій є марними. Результати виборів будуть настільки переконливими, що не дадуть можливості Тимошенко застосувати «чорні технології», - резюмувала депутат-регіонал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram