ГоловнаБлогиБлог Олександра Аронця

Інша Україна. Не потрібно боятися нікого

Перший блог. Декілька слів про те, для чого мені блог і що я буду тут писати.

З дитинства мріяв одного дня побачити іншу Україну, українську Україну. Саме тому свого часу не виїхав за кордон на навчання, не виїхав туди ж після закінчення улюбленої Могилянки, надіюсь не виїду ніколи. Тож активно зайнявся політикою, щоб власними руками допомогти збудувати країну про яку завжди мріяв, тим паче? що побував у багатьох країнах Європи і маю з чим порівнювати, до чого прагнути.

За переконаннями – я націоналіст. Можу сказати, що Європа посприяла цьому, адже там національні держави, у нас постколоніальна, де до того ж керують антинародні кримінально-олігархічні елементи. Я людина дії. Мені не потрібна влада, щоб показати, що я націоналіст. Роблю це своїм прикладом, практично щодня.

Вважаю, що не потрібно боятися нікого, тим більше цієї чи минулої влади. Найкращий спосіб показати владі, яка вона нікчемна – сміятися з її вад і недоліків. Тоді вони зрозуміють, що їх ніхто не боїться і що рано чи пізно їм доведеться відповідати за свої злочини.

Окрім політики займаюсь громадською роботою, тож буду писати і про український кінематограф, спорт, суспільно-значущі події.

І першою значимою подією, на яку хотів би звернути увагу – позачергові вибори міського голови у Вишневому, що відбулися 11 грудня. Оскільки на виборах застосували безпрецедентні фальсифікації, як зняття з перегонів практично всіх опозиційних кандидатів, вкидання пачок бюлетенів, каруселі, «мертві душі» у списках, адміністративний тиск, не має сумнівів, що на парламентських виборах Партія Регіонів не буде обмежувати себе у подібних потребах.

Ось лише кілька наглядних відео, де можна побачити весь цинізм фальсифікаторів:

Дана ситуація безперечно може спричинити повтор подій у Мукачево 2004 року, проте для Партії Регіонів це може мати більш болючі наслідки, оскільки Вишневе – місто-сателіт Києва, тут і розголос буде більший і журналісти оперативніше висвітлюють події.

Попри ці фальсифікації, єдино-можливим засобом убереження від фальсифікацій на парламентських виборах – безпосередня участь виборців у контролі за своїми голосами. Найбільшим ворогом – байдужість.

Тож не падаймо духом. Слава Україні, шановні читачі Lb.ua.

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram