ГоловнаСвіт

У лікарні Воронежа пенсіонерці помилково ампутували здорову ногу

Слідком РФ проводить дослідчу перевірку.

У лікарні Воронежа пенсіонерці помилково ампутували здорову ногу
Фото: EPA/UPG

Слідчий комітет Російської Федерації проводить дослідчу перевірку за фактом ампутації здорової ноги у 89-річної жінки в лікарні міста Воронежа.

Про це повідомляється на сайті Слідкому РФ.

Із заявою звернувся син потерпілої. Він повідомив, що 4 листопада його матері зробили операцію у Воронезькій міській клінічній лікарні № 3, куди жінку доправили в порядку екстреної госпіталізації.

Після завершення операції син виявив, що матері помилково ампутували не праву, а ліву ногу до середини стегна, хоча, за його словами, показань до цього не було. Після цього чоловік звернувся із заявою до правоохоронних органів.

"У рамках негайно організованої процесуальної перевірки слідчими проведено огляд місця події, вилучено медичну документацію, призначено судово-медичну експертизу, проводиться опитування родичів, очевидців події, взято пояснення в медпрацівників, запрошено документацію з усіх лікувальних закладів, зазначених заявником, виконується комплекс інших заходів, спрямованих на встановлення всіх без винятку обставин події", - заявили в СК РФ.

Нагадаємо, раніше в Москві пацієнт лікарні зарізав сусіда по палаті "через голосний стогін".     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram